Pe 3.11.2023 Kokkola – Juha Tapio, Aston Kalmari - Campus Nights

Pe 3.11.2023 Kokkola – Juha Tapio, Aston Kalmari

Koko kansan suosikkiartisti Juha Tapio saapuu Kokkolaan marraskuun alussa!

Juha Tapio on tunnustettu niin sanoittajana, säveltäjänä kuin esiintyjänkin. Emma-palkintoja napanneen artistin kappaleet purevat eri-ikäiseen yleisöön.

Parikymmenvuotisen uransa aikana hän on julkaissut peräti 13 albumia, saavuttanut lukuisia kärkisijoja albumi-, single- ja radiolistoilla sekä esiintynyt suurille yleisöille niin konserttisaleissa, festivaaleilla kuin areenoillakin. Hän on ensimmäinen artisti, joka on myynyt loppuun sekä Hartwall Arenan, Espoon Metro Areenan että Helsingin jäähallin. Vuodesta 2011 alkaen kaikki hänen levynjulkaisukiertueensa ovat olleet loppuunmyytyjä.

Rakastetun artistin tuorein albumi Elävien maassa saatiin maaliskuussa 2023, minkä myötä hän esiintyi niin ikään loppuunmyydyllä, mittavalla konserttisalikiertueella.

Aston Kalmari on Lappeenrannassa vuonna 2018 perustettu rockyhtye. Klamydian ja Samuli Putron äpärälapseksi luonnehdittu bändi tunnetaan energisen mukaansatempaavasta live-esiintymisestään ja koskettavista suomenkielisistä lyriikoistaan. Yhtyeen arvomaailma perustuu toisistahuolen pitämiseen, henkisen hyvinvoinnin tärkeyteen ja elämästä nauttimiseen.

★ INFO ★

Campus Nights: Juha Tapio

Ovet klo 19:00
Aston Kalmari klo 20:00
Juha Tapio klo 21:30

Ikäraja 18 vuotta

★ LIPUT ★

Liput: alk. 37 € (sis. narikka)

Osta lippu (Lippu.fi)