Campus Nights: Scandinavian Hunks & Mikael Gabriel - La 1.10.2022

La 1.10.2022 Scandinavian Hunks & Mikael Gabriel

Scandinavian Hunks saapuu Kokkolaan One Night Only -juhlakiertueella. Hunksien lisäksi lavalle astelee illan aikana myös Mikael Gabriel!

Suursuosittu tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks saapuu jäähyväiskiertueellaan Kokkolaan. Ryhmä kiertää vuoden 2022 aikana One Night Only -juhlakiertueella niin perusjäsenistön kuin uusien esiintyjien kera jättäen haikeana show-areenat. Kiertueen päätteeksi Hunks-ryhmä sammuttaa show-valot ja sulkee esiripun.

– Haluamme tällä kiertueella osoittaa suuret kiitokset kaikille meitä tukeneille tahoille, läheisillemme ja ennen kaikkea maailman parhaille faneille, toteaa Petri ”Mauno” Ahonen

 

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Lennokki. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Artistin albumeista neljä – Pohjosen poika, Mun maailma, Versus ja Ääripäät – on ylittänyt platina- tai tuplaplatinarajan.

 

INFO

La 1.10.2022
Kampushalli, Teknologiakatu 8, 67100 Kokkola

Ovet 20:00
Showtime 22:15
K-18

LIPUT

Liput S-Etukortilla 29 €, ilman S-Etukorttia 32 €
Ennakkoliput myy Lippu.fi (lipun hintaan lisätään toimitusmaksu)

Osta lippu (Lippu.fi)