Pe 3.12.2021 J. Karjalainen - Campus Nights
Campus Nights: J. Karjalainen

Pe 3.12.2021 J. Karjalainen

Suomalaisten sydämiin itsensä laulanut J. Karjalainen lopultakin Kokkolassa.

J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia lauluntekijöitä. Läpimurtonsa vuonna 1982 tehnyt artisti on jättänyt jälkensä suomalaiseen äänimaisemaan kappaleilla kuten Hän, Villejä lupiineja, Telepatiaa ja Sankarit. Karjalaisen albumeita on myyty yli 850 000 kappaletta.

J. Karjalaisen joukoissa katsotaan yhtä aikaa menneeseen ja tulevaan. Huhtikuussa 2022 Hartwall Arenalla muistellaan 40-vuotisen uran parhaita paloja, mutta tuottelias artisti aikoo julkaista myös uuden albumin samoihin aikoihin. Uutuussingle Aurinko nousee ilman sua julkaisun yhteydessä paljastui, että levyä on tuottamassa Karjalaisen oma poika, Väinö Karjalainen.

J. Karjalaisen oli tarkoitus esiintyä Kampushallissa maaliskuussa 2020, mutta korona sulki Suomen vain muutamia päiviä ennen tapahtumaa. Nyt, kun rajoitukset ovat pian poistumassa, Campus Nightsin taustajoukot ovat innoissaan toivottamassa odotetun vieraan viimeinkin Kokkolaan.

Info

Campus Nights: J. Karjalainen
Pe 3.12.2021 klo 20:00 (showtime n. 21:30)
Kampushalli, Teknologiakatu 8, 67100 Kokkola

Liput

• S-Etukorttilippu 32,50 €
• Peruslippu 35,50 €

Huom! Hinnat sisältävät sekä toimituskulut että Kampushallin eteispalvelumaksun

Ennakkoliput: Lipputoimisto
Ikäraja 18 vuotta

Osta lippu (Lippu.fi)

Turvallisuus

Konsertti rakennetaan terveysturvalliseksi viranomaisohjeita ja tapahtuma-alan ammattilaisten hyviä käytäntöjä noudattaen, mistä tunnuksena konsertilla on Tapahtumateollisuus ry:n myöntämä Check!-merkki.